понедельник, 31 мая 2010 г.

Moemaania

4.–5. juunil kell 12.00–19.00 toimub Viru Keskuse aatriumis moelaat nimega „Moemaania“, mis on kasvulavaks uutele disaineritele, värskele loomingule ja julgele inspiratsioonile.

we offer : Pidulikud kleidid , topid , pluusid naistele...vinged MAKI maikad ;)))

воскресенье, 23 мая 2010 г.

MAKI T-särk/UUS KOLLEKTSIOON NuNordikus

Kõige populaasemaks MAKI tooteks läbi aja on olnud puuvillane T-särk. Kahtlemata on T-särk teinud viimase poole sajandi moeajaloos üldse väga võimsa läbimurde ja saanud kõige igapäevasemaks esemeks garderoobis. T-särgi puhul on oluline just tema pretensiooni kus seda on võimalik väga mugavalt kombineerida kogu ülejäänud rõivastusega. T-särk ka suurepärane lõuend oma sõnumi edastamiseks.
MAKI T-särk koosneb 100% puuvillasest riidest. Kuid kõige olulisem on just MAKI särgi unikaalsus, mis on saavutanud tänu käsitöö lisamisele. Selleks võib olla nii tekstiilitrükk kui ka tikandid. Trükišabloonid on teostatud enamasti segatehnikas või arvutigraafikas ning kollektsioonile olulist kujundit on varieeritud kümnetes eri variatsioonides. Originaalset interpreteerimist võimaldab ka kujundite paigutus särgile - kasvõi mitme kujundi üksteise otsa kujundamine.
Piiratud T-särgi kollektsioon on võimalik osta NuNordikus


вторник, 4 мая 2010 г.

MAKIfashion “No, I am not minimalist and I will never change!”

MAKI tooted on häbitult kaunistatud ja jultunult dekoratiivsed. MAKI – see on liialdus kõiges. Barokset ilustatust maksimumini kasvatades muutub mingi hetk vorm sisuks. MAKI jaoks on oluline ilu – mood on vaid mäng ja julge teatraalsus olgu selle mängu reegliks.


Ere näide on MAKI viimane kollektsioon “No, I am not minimalist and I will never change!”, mis on omamoodi kummardus popkultuurile ja camp-stiilile. Tänu sellele on MAKI käekiri arusaadav vaid väljavalitutele, teistele võib see tunduda halva maitsena.

Foto: Silvia Kurr
modell: Elina Kurr
stiil by MAKIfashion 2010 Tallinn